Τα σχόλια του «Happy Day» για την Μπουλέ!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Το «στόλισμα» του «Happy Day»

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή τα σχόλια για την εμφάνιση της Νάντιας Μπουλέ  μόνο… καλά δεν ήταν! Σχολιάστηκε έντονα η εμφάνιση της και δεν δόθηκε σημασία στης δηλώσεις της Μπουλέ. Η κουβέντα ξεκίνησε με την Σταματίνα λέει  χαρακτηριστικά:

Μπορώ να έχω τη Μπουλέ σε εικόνα; Τι έκανε; Μου έστειλε μήνυμα μία φίλη… Άφησε μαύρα τα φρύδια της και άβαφα τα ματάκια της; Χόντρυνε τα φρύδια της;

Στη συνέχεια η Φλορίντα αναφέρθηκε στο ρουζ του προσώπου της και ο Κώστας Φραγκολίας άδραξε την ευκαιρία για το δικό του σχόλιο..

Δε θα πω αυτό που σκέφτομαι… Είναι κακό… Αυτή που μου θυμίζει είναι όμορφη αλλά απλά είναι λίγο ελαφρών ηθών.

Δείτε το βίντεο:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.