Τα ζώδια για σήμερα Μεγάλη Τετάρτη από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ζώδια

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Μεγάλης Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Θα μπορέσετε να νιώσετε ολοκλήρωση για κάτι που φοβόσασταν πιο πριν να σκεφτείτε. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες. Οι σπουδαστές θα έχουν μια σημαντική επιτυχία. Μην ξεχνάτε όμως ότι ένα θέμα επαγγελματικό ακόμη εκκρεμεί και σας ταλαιπωρεί.

Ταύρος   Από σήμερα θα μπορέσετε να βάλετε μία σειρά σε ότι σας απασχολεί και αφορά ακίνητη περιουσία, αγορές και πωλήσεις, όπως επίσης οικονομικές εκκρεμότητες.  Αν σκεφτείτε περισσότερο έξυπνα, κάποιο θέμα οικονομικό που έχει σχέση και με άλλα άτομα, πολύ πιθανόν να σας αποφέρει κέρδη. 

Δίδυμοι   Θα σας απασχολήσει αρκετά ένα επικοινωνιακό ζήτημα με προέκταση στην προσωπική σας ζωή. Μία διαφορά απόψεων με τον –την σύντροφο θα γίνει η αιτία να χαλάσετε την ηρεμία σας. Από το βράδυ και μετά, αλλάζει το σκηνικό. Ένα ταξίδι θα προγραμματιστεί σύντομα. 

Καρκίνος   Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της Τετάρτης.  Κάποια θέματα που αφορούν την υγεία σας, ή και θέματα υγείας κάποιου πολύ αγαπημένου σας ανθρώπου, θα σας προβληματίσουν αρκετά. Θα πρέπει σήμερα να τακτοποιήσετε ένα προσωπικό ζήτημα.

Λέων   Είναι μία ιδιαίτερη μέρα γεμάτη από χαρούμενες ειδήσεις και επαφές με πολύ κόσμο. Οι αδέσμευτοι θα μπορέσουν να περάσουν μία όμορφη και αρκετά ενδιαφέρουσα μέρα και πολύ πιθανόν να γνωρίσουν τον άνθρωπο που θα βάλει νόημα στην ζωή τους. 

Παρθένος   Μπορεί να ασχοληθείτε με κάποια θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά και ίσως να σταματήσουν ξαφνικά την πορεία τους, ενώ είχαν μία πολύ καλή άνοδο. Επίσης πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε σήμερα να δείτε με πολύ ηρεμία ένα προσωπικό θέμα. Απλουστεύεστε σήμερα αυτά που θέλετε να κάνετε. 

Ζυγός   Σήμερα θα συναντηθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν ειλικρινά. Ένα όμορφο λοιπόν διάλειμμα από την καθημερινή σας ένταση θα είναι η μέρα αυτή. Συμφωνίες που θα γίνουν σήμερα θα έχουν το αποτέλεσμα που επιδιώκετε, ενώ νομικές υποθέσεις παίρνουν θετική εξέλιξη. 

Σκορπιός   Τα οικονομικά θέματα σας απασχολούν σε μεγάλο βαθμό σήμερα. Η λύση θα έρθει με υπομονή γιατί είναι η μόνη σωστή αντιμετώπιση που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε απαιτητικά οικονομικά θέματα. Όσοι έχετε με άλλους οικονομικά συμφέροντα, θέλει προσοχή. 

Τοξότης   Θα βρεθείτε να ασχολείστε έντονα με την συναισθηματική σας ζωή και πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για ένα ταξίδι που θα σας δώσει χαρά. Τα επαγγελματικά θέματα θα έχουν μια ξαφνική θετική εξέλιξη, αλλά ότι αφορά τα χρήματα που κερδίζετε, θα σας γεμίσουν με ανασφάλεια και άγχος. 

Αιγόκερως   Μπορεί να θελήσετε να απομονωθείτε για κάποιους λόγους που δεν είναι πολύ σοβαροί, και πιθανόν να σας έχουν χαλάσει την διάθεση. Πολύ σύντομα θα μπορέσετε να δείτε τις προσπάθειες σας να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο. Προσοχή στην υγεία που την έχετε αμελήσει. 

Υδροχόος           Η προσωπική σας ζωή θα σας δώσει μια αισιόδοξη νότα. Θα μπορέσετε να δείτε ανθρώπους που είχατε λίγο παραμελήσει. Αυτό θα σας γεμίσει με χαρά και ικανοποίηση. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε κάποια ομαδική δραστηριότητα που θα συμμετέχετε κάνοντας την διαφορά.  

Ιχθύς   Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της μέρας, αλλά και πολύ πιθανόν και τις επόμενες μέρες.  Όμως για λίγο καιρό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και υποψιασμένοι για το κάθε τι που παρουσιάζεται. Προσπαθήστε περισσότερο για κάτι που επιθυμείτε πολύ.

Αλεξάνδρα Καρτά
Αλεξάνδρα Καρτά
Αστρολόγος
Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας από την
αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά και
μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.