Τα ζώδια της Τρίτης από την Αλεξάνδρα Καρτά

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ζώδια

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Οικογενειακές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν έντονα. Θα χρειαστεί να στηρίξετε κοντινούς σας ανθρώπους και να φροντίσετε ώστε να έχουν καλή ψυχολογία. Το βράδυ ίσως μάθετε κάτι που θα σας ταράξει και σας απομακρίνει από κάτι που αγαπάτε.

Ταύρος   Ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση που θα γίνει σήμερα, θα σας απασχολήσει και θα σας προβληματίσει αρκετά. Ο λόγος μπορεί να είναι μια κακή προσωπική στιγμή που δεν θα μπορέσετε εύκολα να την διαχειριστείτε . Οικογενειακά θέματα τακτοποιούνται.

Δίδυμοι   Θέματα οικονομικής φύσεως θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διήμερο. Μην κάνετε καμία αγορά ή συμφωνία που υπάρχει το οικονομικό κέρδος. Προσωπικά θέματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οφείλετε να τα τακτοποιήσετε τις επόμενες δυο μέρες. Προσοχή στην υγεία και την διατροφή σας.

Καρκίνος   Μία σημαντική μέρα σε θέματα οικονομικά αλλά και επαγγελματικά. Μία ενδιαφέρουσα πρόταση θα σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες και θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω τα ταλέντα σας και την αξία σας. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν μικρές αναταράξεις που όμως αργότερα θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες.

Λέων   Σήμερα χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή σε θέματα προσωπικά. Ίσως να πρέπει να την αφιερώσετε σε ενδοσκόπηση και σε ανάλυση μιας πολύ προσωπικής σας σχέσης. Μία μετακίνηση σας θα αποβεί πολύ σημαντική για επαγγελματικούς λόγους και που αφορούν το επόμενο διάστημα.

Παρθένος   Θα πικραθείτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και ίσως να είναι ο λόγος που θα πρέπει να πάρετε δραστικές αποφάσεις για τα άτομα που έχετε δίπλα σας. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να αποφασίσετε με ηρεμία ένα θέμα που αφορά χρήματα που οφείλετε.

Ζυγός   Σε επαγγελματικά θέματα και προσωπικά, θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή. Τα γεγονότα θα τρέχουν και θα σας αναστατώνουν και γνωρίζετε ότι βρίσκεστε σε μια περίοδο ανατροπών και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεχτικοί σε αυτά που κάνετε και κυρίως σε αυτά που λέτε.

Σκορπιός   Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και ίσως να βρείτε προσωρινές λύσεις σε αυτόν τον τομέα. Η προσωπική σας ζωή βρίσκετε σε μια ισορροπία χωρίς εξάρσεις και θα έχετε πολύ έντονο το στοιχείο της γαλήνης. Αν πρέπει να κάνετε κάποια μετακίνηση, αφήστε την για άλλη μέρα.

Τοξότης   Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και ίσως κάποιες επιπόλαιες κινήσεις σας να σας προβληματίσουν αρκετά. Ο έρωτας βρίσκεται στη ζωή σας και σας γεμίζει με ενέργεια και ισορροπία. Η ζήλια είναι όμως κοντά σας και θέλει προσοχή.

Αιγόκερως   Θέματα προσωπικά θα σας ταράξουν και θα σας ανατρέψουν την μέχρι τώρα πορεία. Το φιλικό περιβάλλον θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο εφόσον στις δυσκολίες σας θα βρίσκετε δίπλα σας. Οικονομικά θα υπάρξουν προβληματισμοί για κάποια έξοδα που πρέπει να κάνετε.

Υδροχόος   Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και θα πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις . Πολύ πιθανόν να συμβεί μια ανατροπή στο κοντινό περιβάλλον σας και να ειπωθούν κουβέντες που θα σπάσουν μια προσωπική σας σχέση. Προσοχή σε ότι λεκτικά μεταφέρετε στους άλλους.

Ιχθύς   Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα και ίσως αυτό που φοβόσασταν συμβεί βραδινές ώρες.  Μία ανατροπή θα υπάρξει στα οικονομικά σας αλλά και στις προσωπικές σας επιλογές. Δεν ενδείκνυται στο να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής.

Αλεξάνδρα Καρτά
Αλεξάνδρα Καρτά
Αστρολόγος
Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας από την
αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά και
μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.