Backstage24.gr
Ζώδια

Τα ζώδια της Τρίτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Η προσωπική σας ζωή θα είναι εκείνη που θα έχει τον πρώτο λόγο σε όλο το σκηνικό της μέρας. Σήμερα θα παρουσιαστούν από το πουθενά κάποιες ειδήσεις που περιμένατε καιρό, με αποτέλεσμα να σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να ανακάμπτουν.  

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Σήμερα θα βρεθείτε με πρόσωπα της οικογένειας σας. Θα νοιώσετε αποδοχή, γαλήνη και αγάπη από συγγενικά σας πρόσωπα και πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε ένα κοινωνικό γεγονός που θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Συναισθηματική σταθερότητα και καλές επαφές.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Ένα ταξιδάκι που μπορεί να ξεκίνησε χωρίς διάθεση, αποκτά στην συνέχεια άλλη δυναμική. Μπορεί από το πουθενά να παρουσιαστούν άνθρωποι που θα σας ευνοήσουν σε θέματα που σας αφορούν. Θα νοιώσετε ότι έρχονται λύσεις που σας ταιριάζουν, για να σας απαλλάξουν από τις έννοιες που έχετε.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Θα μπορέσετε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα για σας και τους γύρο σας. Μπορεί να βρεθείτε ανάμεσα σε δικά σας αγαπημένα πρόσωπα, που θα μοιραστείτε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.  Ότι επιλογή κάνετε σήμερα, σε οποιαδήποτε θέμα, θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Πολύ πιθανόν να πρέπει να απαλλαχτείτε σήμερα από κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούσαν καιρό. Ότι γίνει μέχρι το απόγευμα θα σας φέρει χαρά και ικανοποίηση. Κάποιοι συγγενείς που σας έχουν προβληματίσει αρκετά, για κάποιους οικονομικούς λόγους.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Κάποια θέματα που σας προβλημάτιζαν εδώ και πολύ καιρό, γίνονται αδύναμα. Και όχι μόνο αυτό,…την θέση τους παίρνουν πλέον ευχάριστα γεγονότα. Μία ανατρεπτική λοιπόν μέρα προς το καλλίτερο που πολύ πιθανόν να νοιώσετε ότι τα καλά δεν θα σταματήσουν εδώ. Το φιλικό περιβάλλον θα σταθεί δίπλα σε κάθε επιλογή σας.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Από το πρωί θα νοιώσετε χαρά για κάτι που θα συμβεί στην προσωπική σας ζωή αλλά και στον φιλικό σας κύκλο. Κατά την διάρκεια της ημέρας ένα φιλικό σας πρόσωπο, θα κάνει κάποια σημαντική για σας κίνηση, που θα σας βγάλει από μία ταλαιπωρία που περνούσατε.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Θα αναδείξετε τα ταλέντα σας, και θα δείτε την κοινωνική σας ζωή να αναβαθμίζεται και να προχωράτε σε ανώτερη κοινωνική κλίμακα. Είναι η μέρα που θα ασχοληθούν πολλοί με σας και με την προσωπικότητα σας. Αν θα πρέπει να αναδείξετε κάτι που σας εκφράζει απόλυτα, σήμερα είναι η καταλληλότερη μέρα.  

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Ίσως να βρεθείτε σήμερα σε μία πνευματική αναζήτηση, ή σε μία μετακίνηση που θα συνδυάζει την μάθηση και την εκπαίδευση. Τα προσωπικά σας θέματα συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν και να σας προβληματίζουν αρκετά. Μην προσπαθείτε βέβαια τώρα να φτιάξετε τα πράγματα που είναι πολύ δύσκολο να διορθωθούν.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Σήμερα δεν ξεκολλά το μυαλό σας από ένα πολύ προσωπικό σας θέμα. Ίσως να σας προβληματίζει ο τρόπος που πρέπει να το διαχειριστείτε ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμητέ. Όλα θα γίνουν όπως θα θέλατε, αν πραγματικά φροντίσετε να πετάξετε μακριά σας το παρελθόν.  

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Μία εξαιρετικά καλή μέρα, όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις, όπως επίσης και την σχέση σας με τον –την σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε πάρα πολύ κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα που θα μοιραστείτε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Μία μετακίνηση θα σας δώσει χαρά.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Ετοιμαστείτε για μία πολύ ευνοϊκή αλλαγή στον τομέα των επαγγελματικών σας. Πολύ πιθανόν να παρουσιαστεί και μια δεύτερη απασχόληση με αρκετά ευνοϊκούς όρους. Φροντίστε όμως όσο γίνεται την προσωπική σας ζωή, διότι βρίσκεται σε μία περίοδο αλλαγών, παρεξηγήσεων και εντάσεων.  

[/zodia]

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια του Σ/Κ από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live