Ταξίδι Business για τον Άρη και τη Χαρά Μίχα

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Fashion, Shopping

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο!

Ο Άρης και η Χαρά Μίχα, ιδιοκτήτες του γνωστού καταστήματος υψηλής ωρολογοποιΐας και κοσμημάτων «MICHAS» στην Κηφισιά έχοντας πάντα την διάθεση για συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο στον χώρο τους πραγματοποίησαν άλλο ένα ταξίδι business με σκοπό την ανανέωση των κοσμημάτων τους, η οποία  διατηρει το κατάστημα MICHAS στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Άρης και η Χαρά Μίχα με την εμπειρία τους, την καλαισθησία τους και την φινέτσα που διαθέτουν, επέλεξαν την μαγευτική Palmadi Maiorca στην Ισπανία για να εμπνευστούν τα νέα τους σχέδια ώστε  το κοινό τους, επώνυμοι ή μη, να παραμένει πιστό στην προτίμηση τους στο κατάστημα MICHAS καθιστώντας την σχέση αυτή διαχρονική.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.