Τα’χεις με το αφεντικό σου; 5 tips για να φανείς “κυρία” στην δουλειά

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Σπάνια περίπτωση, αλλά συμβαίνει!

Όταν έχεις σχέση με το αφεντικό σου, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στις κινήσεις σου.

Αυτά είναι τα 5 tips στα οποία πρέπει να δώσεις βάση:

1.Διαχωρίζεις την καριέρα από την ερωτική σου ζωή: Στην δουλειά θα του μιλάς με απόλυτο σεβασμό, ενώ εκτός δουλειάς, όπως ταιριάζει σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

2.Να αποδεχτείς τις φράσεις τύπου “η π…..ιτσα έκανε κάτι με το αφεντικό”, “ξέρουμε πως πήρε την δουλειά”, γιατί οι φήμες θα οργιάζουν,να ξέρεις.

3.Σε συνέχεια με το #2,  θα λες την φράση που έχει πει η Κων/να Σπυροπούλου, σε παλιότερη της συνέντευξη “Γελάω με τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή”. Και ό,τι κατάλαβαν οι υπόλοιποι…κατάλαβαν!

4.Θα λες την γνώμη σου, ανεξαρτήτως χώρου

5.Οι τίτλοι τέλους: Εμείς στο απευχόμαστε, αλλά σε περίπτωση που έρθουν “παιξ’ το άνετη και cool” για να μην κινήσεις την παραμικρή υποψία.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.