Τεστ ούρων για διάγνωση καρκίνου

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Υγεία & Ομορφιά

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Τεστ ούρων

Ερευνητές από το ΜΙΤ (Massachusetts Institute of Technology) βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης ενός τεστ ούρων, απλής χρήσης και σε προσιτή τιμή, που υπόσχεται να ανιχνεύει τον καρκίνο.

Η έννοια του συγκεκριμένου τεστ, δεν είναι καινούργια, καθώς υπάρχει ήδη στην αγορά το τεστ εγκυμοσύνης, που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, καθώς και παρόμοιο τεστ ούρων, που χρησιμοποιήθηκε για να κάνει διάγνωση μολυσματικών ασθενειών. Περιπτώσεις όπως καρκίνος του παχέος εντέρου και θρόμβοι στο αίμα τρωκτικών, έχουν ήδη ερευνηθεί κατά αυτό τον τρόπο.

Η Sangeeta Bhatia που είναι επικεφαλής της έρευνας και καθηγήτρια στο MIT και ερευνήτρια στο Ιατρικό Ινστιτούτο Howard Hughes, εξήγησε πως ένα τέτοιο τεστ θα μπορούσε να εφαρμοστεί αρχικά σε άτομα που βρίσκονται στις ομάδες υψηλού κινδύνου, όπως άνθρωποι που έχουν ξαναπάθει καρκίνο στο παρελθόν ή άνθρωποι με οικογενειακό ιστορικό καρκίνων.

Πηγή: onmed.gr

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.