Θέλει να σε χωρίσει- 3 σημάδια που σε προειδοποιούν

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Όλα τα ζευγάρια έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους.

Ωστόσο, αν δύο άνθρωποι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα παύουν να νοιώθουν ερωτευμένοι, ή τουλάχιστον κάτι έχει σπάσει στον έναν από τους δύο, τότε τα πράγματα οδεύουν σε ένα τέλος.

Ωστόσο, για να προλάβεις τον επώδυνο χωρισμό, υπάρχουν 3 σημάδια που σε προειδοποιούν γι’ αυτή την κίνηση.

1.Συνεχείς έντονοι καυγάδες

Δεν σημαίνει ότι όλοι οι καυγάδες είναι σημάδια χωρισμού. Αντιθέτως, χρειάζεται που και που να ανάβουν τα αίματα. Ωστόσο, εάν βλέπεις ότι με τον άνθρωπο που είστε μαζί, δεν νοιώθεις την χαρά, ευτυχία και πόθο να τον ξαναδείς και οι καυγάδες σας είναι τόσο συχνοί, τότε μάλλον πρέπει να αναζητήσεις το άλλο σου μισό

2.Δεν σου εκμυστηρεύεται τα καθημερινά του προβλήματα.

Όλοι μας περνάμε φάσεις που αντιμετωπίζουμε άγχος, στρες και γενικότερα αποκτούμε διαφόρων ειδών προβλήματα. Ωστόσο, αν δεν τα μοιραστείς με τον δικό σου άνθρωπο τα θέματα και τα αφήνεις μέσα σου, τότε για ποιο λόγο να είστε μαζί;

3.Βάζει προτεραιότητα τους φίλους του

Μπορεί το πρώτο διάστημα, να είστε full ερωτευμένοι και να περνάτε αρκετό χρόνο μαζί. Ωστόσο, όταν το διάστημα περάσει και δεις ότι βάζω πάνω από σένα τους φίλους του, και βγαίνει συνεχώς μαζί τους, τότε θα πρέπει και εσύ να την κάνεις με..ελαφρά πηδηματάκια!

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις !

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.