Θεοτόκη Ντολαπτσή: Το φιλανθρωπικό έργο της Ψυχολόγου! -(φωτο)

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Συνεντεύξεις

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η κ. Ντολαπτσή Θεοτόκη (Τιτή) γεννήθηκε το 1977 στο Δοξάτο Δράμας και σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, απ’ όπου και αποφοίτησε το 2000 και άνοιξε ιδιωτικό γραφείο ασκώντας το επάγγελμα της Ψυχολογίας.

Αυθόρμητη και πρόσχαρη, καθώς και ονειροπόλα, με έναν ιδιαίτερα δραστήριο και παραγωγικό χαρακτήρα, γρήγορα οδηγήθηκε στον τομέα των επιχειρήσεων, όπου η μεθοδικότητα και το ηγετικό της πνεύμα θα μπορούσαν να καλύψουν τη δίψα της για δημιουργία.

Ξεκίνησε ως Υπάλληλος Γραφείου στην Κλινική «Ασκληπειός» στο Ρέθυμνο και χάρη στην επιμονή και την υπομονή της, έφτασε να κατέχει Διευθυντική θέση την οργάνωση, λειτουργία και επικοινωνία της Κλινικής. Ως Διευθυντικό στέλεχος πλέον, συμπληρώνει το βιογραφικό της, με τις ίδιες αρμοδιότητες, την Κλινική Καλλιθέας «Ιάσιο», τις Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «Λαϊκή Μέριμνα» και «Αττικό Νεφρό» και την Αντιπροσωπεία Ιατρικών & Φαρμακευτικών ειδών «Parofil».

Παρ’ όλη την επιτυχημένη της καριέρα, δεν έπαψε στιγμή να είναι μια φιλότιμη και ευγενική ψυχή, που προσφέρει γενναιόδωρα και ανιδιοτελώς τη βοήθειά της, έχοντας ιδιαίτερη ευερεθιστότητα σε θέματα που αφορούν παιδιά, καθώς ο ευαίσθητος χαρακτήρας της δεν την άφησε να ξεχάσει τα δικά της παιδικά χρόνια ούτε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Μερικά από τα φιλανθρωπικά δρώμενα & κοινωνικές προσφορές της είναι τα παρακάτω:

* Συλλογή τροφίμων για το συσσίτιο της εκκλησίας Εσταυρωμένου στον Ταύρο.

* Συλλογή τροφίμων για το συσσίτιο της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Περάματος.

* Προσφορά 85 κιλών κιμά για το συσσίτιο της εκκλησίας Αγίων Αποστόλων στην Καλλιθέα, σε συνεργασία με το ιατρικό και λοιπό προσωπικό των ΙΑΣΙΟ Θεραπευτήριο και Αθηναϊκό Κέντρο Νεφρού.

Η σημαντική προσφορά της κας Ντολαπτσή δεν σταματάει εδώ, καθώς δήλωνε ενεργά το παρόν σε κάθε φιλανθρωπικό κάλεσμα των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ:

* Συλλογή τροφίμων για άπορες οικογένειες, με τη ΔΗΜΤΟ Υμηττού- Δάφνης.

* Συλλογή τροφίμων στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, με τη ΔΗΜΤΟ Αγίας Βαρβάρας.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.