Θεραπεία υαλουρονικού οξέος HYA-M: Η καινοτομία που αντικαθιστά τις βελόνες! Όγκος στα χείλη & γέμισμα ρυτίδων χωρίς βελόνες!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Υγεία & Ομορφιά

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η MIA Aesthetics μας συστήνει ακόμα μια σημαντική καινοτομία στο χώρο της σύγχρονης αισθητικής που ακούει στο όνομα HYA-M Treatment η πιο εξελιγμένη εφαρμογή υαλουρονικού χωρίς καμία ένεση και κανέναν πόνο.

Η εφαρμογή που αντικαθιστά τις βελόνες επιτυγχάνοντας εύκολα και αποτελεσματικά γέμισμα των ρυτίδων και όγκο στα χείλη με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τρόπος επίδρασης: Με τη μέθοδο HYA-M το σταθεροποιημένο υαλουρονικό οξύ περνάει χάρη στην υψηλή πίεση μέσα από φυσικά, μικροσκοπικών διαστάσεων, κανάλια του δέρματος με ταχύτητα και ασφάλεια. Έτσι μπορούν να γεμίσουν από κάτω όλες οι ρυτίδες και τα ζυγωματικά , και να αποκτήσουν περισσότερο όγκο τα χείλη.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά στο 80% και σε περίπου δέκα ημέρες έχουμε το τελικό αποτέλεσμα της εφαρμογής μας.

Διαρκεια Αποτελέσματος: Η διάρκεια είναι 6 με 8 μήνες και εξαρτάται πάντα από πολλούς παράγοντες όπως φύλλο,  ηλικία,  ήλιος κτλ.

 

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ;

Ανάλογα με τη διάγνωση στην προς θεραπεία περιοχή του δέρματος και το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να απαιτηθεί μία επιπλέον θεραπεία.

Η επαναληπτική θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί το νωρίτερο μετά από 4-6 εβδομάδες.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Ασφαλής μέθοδος και υλικό.

Γερμανικό πιστοποιημένο εργαλείο. 

Μη επεμβατικό.

Χωρίς κανένα πόνο.

Χωρίς αποχή από εργασία.  

Άμεσο ορατό αποτέλεσμα. 

 

Η MIA Aesthetics είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της Plas-M & HYA-M σε Ελλάδα και Κύπρο και η Η Μία Χραμά εξειδικευμένη Master Trainer της εφαρμογής HYA-M  στην εκπαίδευση αισθητικών και Ιατρών.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.