Τι κρύβει η συνύπαρξη του Γιώργου Μαζωνάκη με την Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ατζέντα

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Την επιθυμία του Γιώργου Μαζωνάκη να φέρει πλάι του στο Έναστρον την μεγάλη ντίβα του ελληνικού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου αλλά και την επιθυμία να έχει ξανά δίπλα του έναν φίλο από τα παλιά, τον Νίκο Κουρκούλη.

To κοινό θα απολαύσει μια συνύπαρξη αβίαστη, που βασίζεται στην βαθιά εκτίμηση, στον σεβασμό και σε έναν κοινό στόχο: να προσφέρει ψυχαγωγία με τον ιδανικό τρόπο και με τις υψηλότερες προδιαγραφές. 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο σε κάθε επίπεδο: από την ατμόσφαιρα, ως τα σκηνικά, τις ενδυματολογικές επιλογές, την φιλοξενία και βεβαίως το ρεπερτόριο.

Το ρεπερτόριο που θα παρουσιαστεί αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από μεγάλες επιτυχίες, διαχρονικές, αδιαμφισβήτητες. Όλα τους είναι τραγούδια που έχουν γράψει την δική τους ιστορία. Δεν θα υπάρξει ούτε μια στιγμή στο πρόγραμμα που δεν θα νιώθει την ανάγκη το κοινό να τραγουδήσει, να χορέψει στον ρυθμό ή απλά να αφεθεί να χαθεί μέσα στο τραγούδι.

Ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο με τον μοναδικό τρόπο του Γιώργου Μαζωνάκη που ανεβάζει τον πήχη στην νυχτερινή Αθήνα.

Μια νέα εμπειρία για το κοινό δημιουργείται στην Αθήνα από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.