Backstage24.gr
Lifestyle

Τι λένε τα άστρα για τον μήνα που μας έρχεται;

Η Αστρολόγος του VS Αλέξάνδρα Καρτά κάνει τις αστρολογικές της προβλέψεις για τον μήνα Σεπτέμβρη!!!

Κριός

Σημαντικός μήνας για την προσωπική σας ζωή θα αποδειχθεί ο Σεπτέμβριος. Οι ανατροπές που θα συμβούν, θα είναι ευχάριστες και θα αποδειχθούν σε όμορφες εμπειρίες και εξελίξεις. Μία νέα γνωριμία ή μία αναθέρμανση μιας παλιάς σχέσης, θα σας απασχολήσουν τον μήνα αυτό. Από τις 19, ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο και μαζί με αυτή την μετακίνηση διαπιστώνετε ότι τα ρεαλιστικά σας σχέδια αποκτούν χειροπιαστή και ουσιαστική παρουσία στην ζωή σας.

Ταύρος

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου, σας δίνει αρκετά προνόμια ώστε να προχωρήσετε απαλλαγμένοι από τα βάρη του παρελθόντος. Ένας Κρόνος που σας πίεζε αρκετά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, τώρα θα σας συνετίσει σε οικονομικά θέματα και θα σας δείξει τις πιο σωστές επιλογές. Ο Δίας από την Παρθένο θα σας δώσει την ώθηση να διαγράψετε το παρελθόν που σας ταλαιπωρούσε και να ανακαλύψετε νέους ορίζοντες. Σε αυτές σας τις αναζητήσεις προσοχή στις εξαπατήσεις.

Δίδυμοι

Επιτυχημένες συμφωνίες, πλούσιες εμπειρίες από ταξίδια και καλή επικοινωνία με τους άλλους, θα σας χαρίσει ο Σεπτέμβριος. Βέβαια να μην ξεχνάτε ότι αυτός ο μήνας είναι ορόσημο μιας περιπλάνησης του Κρόνου απέναντι από το ζώδιο σας που ξεκινά από τις 19 του μήνα. Αυτό σαν γεγονός σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να [νοικοκυρέψετε] την προσωπική σας ζωή. Η έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο στις 13 θα σας κάνει να ασχοληθείτε με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία.

Καρκίνος 

Ο μήνας αυτός θα σας προσφέρει επιτυχημένες οικονομικές συμφωνίες, μέσα από επαγγελματικά διαβήματα. Πολύ πιθανόν να περιμένετε κάποια απάντηση σε μία πρόταση σας και εκείνη να υπερβεί τις προσδοκίες σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 13 ευνοεί νέα σχέδια και ίσως επαγγελματικές μετακινήσεις το επόμενο διάστημα. Οικογενειακά θέματα θα σας πιέσουν στο τέλος του μήνα και ίσως να πρέπει να βάλετε τα όρια σας σε κάποια θέματα.

Λέων

Ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας αυτό το διάστημα και πολύ πιθανόν να μην υπολογίσετε της οποιεσδήποτε συνέπειες. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα αρχίσουν σταδιακά να μην σας πιέζουν, αλλά θα σας δώσουν ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο ώστε να μπορέσετε να χειριστείτε πιο καλά τις καταστάσεις. Τα οικονομικά γύρω στις 13 θα σας απασχολήσουν αρκετά και μάλλον θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.

Παρθένος

Ο πιο παράξενος μήνας της χρονιάς τελικά θα αποδειχθεί ο μήνας των γενεθλίων σας. Από την μία ο Δίας θα σας προσφέρει ευκαιρίες, από την άλλη η νέα θέση του Κρόνου σας μαζεύει και σας δίνει παραπάνω ευθύνες και έννοιες. Παράλληλα η Έκλειψη του Ηλίου στο ζώδιο σας, θα σας αποκαλύψει πράγματα που θα αλλάξετε στάση ζωής. Στο παρασκήνιο της ζωής σας θα συμβαίνουν πολλά. Ίσως μια σχέση που δεν θα μπορεί ακόμη να βγει προς τα έξω και να αποκαλυφθεί.

Ζυγός

Σεπτέμβριος, ο μήνας των δύο εκλείψεων και των πολλών αποκαλύψεων. Ένας συνωστισμός πλανητών στην Παρθένο, με μια εξ ίσου πολύ σημαντική έκλειψη Ηλίου σας κάνει για κάποιους λόγους να αποζητάτε την εσωτερική σας γαλήνη. Οι καταστάσεις σας κούρασαν και συνεχίζουν και αυτό το μήνα να σας εξαντλούν. Κάποια θέματα που τα θεωρούσατε ολοκληρωμένα, από τα μέσα του μήνα θα πάρουν πάλι καθυστέρηση. Ο μήνας τελειώνει με επαναπροσδιορισμό.

Σκορπιός

Μία περίοδος σημαντικών προκλήσεων. Ο Κρόνος εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιο σας στις 17 του μήνα, αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση. Σχέσεις και καταστάσεις που δεν είχατε δουλέψει σωστά στο παρελθόν για αυτές, βρέθηκαν να τελειώνουν οριστικά και χωρίς επιστροφή. Οι δύο εκλείψεις που θα συμβούν αυτό το μήνα θα σας επηρεάσουν στην επαγγελματική σας πορεία, αλλά και στα ξεκαθαρίσματα σε φιλικές σας σχέσεις. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Τοξότης

Ένα αρκετά πολυσύνθετο Φθινόπωρο ξεκινά για σας. Ο Δίας θα σας δώσει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, όμως το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό θα σας δείξει ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν ευνοϊκές προοπτικές, αλλά θα πρέπει να είστε μετρημένοι και σωστοί στις κινήσεις σας και σε αυτά που προσδοκάτε. Η ωριμότητα θα παίξει σημαντικό παράγοντα σε όλες σας τις εκδηλώσεις.

Αιγόκερως

Κάτι αλλάζει στην μέχρι τώρα πορεία σας και αυτό θα το νιώσετε έντονα με τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου. Ό Κρόνος περνά στον Τοξότη, βάζοντας εσάς σε διαδικασία επανεξέτασης κάποιων λαθεμένων αποφάσεων. Αν στην ζωή σας υπάρχουν φαντάσματα από το παρελθόν που σας στοιχειώνουν, καλό είναι να τα εντοπίσετε και να τα διώξετε από την ζωή σας. Οι δύο εκλείψεις του μήνα σας επηρεάζουν αρκετά στον επαγγελματικό κυρίως τομέα.

Υδροχόος

Αυτός ο μήνας σας δείχνει ένα πιο χαρούμενο πρόσωπο, βγάζοντας πλέον έξω από την ζωή σας τον αυστηρό κριτή και δάσκαλο Κρόνο. Η νέα του θέση, θα σας βοηθήσει να συγκροτηθείτε. Μπορεί να ξεκαθαρίσετε τις φιλικές σας επαφές και να ισχυροποιήσετε σημαντικές σχέσεις ζωής. Τα επαγγελματικά αυτό τον μήνα θα σας απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό, όμως καλό είναι να μην αποφασίσετε τώρα για κάτι οριστικό. Ένα ιδιαίτερο ταξίδι στο τέλος του μήνα.

Ιχθύες

Αυτόν τον μήνα μάλλον θα αργήσετε να τον ξεχάσετε. Οι συνθήκες θα είναι τέτοιες που θα δυσκολέψουν αρκετά την προσωπική σας ζωή, αλλά και θα απογοητευτείτε όταν δείτε ότι οι προσδοκίες σας ήταν σε λάθος βάσεις. Μέσα σε όλα τα δύσκολα για να τα κατανοήσετε, υπάρχει και το πέρασμα του Κρόνου στον Τοξότη, που θα σας δεσμεύσει με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στις 13, η έκλειψη Ηλίου θα βγάλει στην επιφάνεια όλα όσα συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο.

Related posts

Όλγα Λαφαζάνη: «Συμμετείχα σε εκπομπές που δεν με εξέφραζαν»

Αναστάσης Δαφνής

Χρυσηίδα Δημουλίδου κατά Χάρη Βαρθακούρη: “Παρουσιάζει μια σεξιστική συμπεριφορά. Μου κάνει bullying” (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Κωνσταντίνα Κομματά: Για πιο ρόλο στις Άγριες Μέλισσες έκανε δοκιμαστικό; (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live