Τηλεοπτική κόντρα Κωστόπουλου – Μουτσινά

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Πέτρος Κωστόπουλος

Φουντώνει καθημερινά η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Νίκο Μουτσινά. Συγκεκριμένα ο Μουτσινάς σχολιάζει τον τελευταίο καιρό τα νούμερα της τηλεθέασης της εκπομπής «Πρωινό Μου» και ο Κωστόπουλος απαντάει πώς«όταν η εκπομπή του Μουτσινά δεν κάνει, η ίδια, καλά νούμερα, είναι λογικό με τα δικά του κριτήρια να θεωρεί πως δεν πηγαίνουν καλά και οι υπόλοιπες εκπομπές».

Ο Μουτσινάς όμως προχώρησε και σε λοιπές λεπτομέρειες, λέγοντας πως ο Κωστόπουλος είναι τσιτωμένος.

Σήμερα λοιπόν ο Κωστόπουλος, αναφερόμενος στην τελευταία αυτή δήλωση, απάντησε:

«Νίκο, δεν είμαι τσιτωμένος, μια χαρά είμαι! Εσύ καλά είσαι; Μουτς! Μουτσινάς! Απλώς είμαι δυστροπικός στην κάμερα Νικολάκι μου. Αν έρθει η κάμερα ξαφνικά είμαι δυστροπικός, Εγώ είμαι με το Νίκο, άλλωστε, χρειάζεται στήριξη».

Πηγή: zappit.gr

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.