Το φιλανθρωπικό έργο της Κολομβιανής star (video)

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βλέπω τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών. Θα έχουν όλα τα εργαλεία ώστε να γίνουν καλοί πολίτες, μακριά από τη βία και τα ναρκωτικά» δήλωσε η Shakira αναφερόμενη στο σχολείο που εγκαινίασε με το γιο της στην Κολομβία.

Η διάσημη star βρέθηκε στο άνοιγμα του όγδοου κατά σειρά σχολείου, το οποίο χρηματοδοτείται από την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Pies Descalzos», (Bare Feet), την οποία έχει ιδρύσει η ίδια.

Shakira

Σε δηλώσεις της στο «Billboard», η Shakira εξήγησε πως το σχολείο αυτό θα βοηθήσει 1.700 φτωχά παιδιά να μορφωθούν, μιας και στόχος της είναι η πρόσβαση στην παγκόσμια εκπαίδευση για εκείνους που δεν έχουν τα μέσα.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.