Το γλυκό του Δούναβη

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Βιβλίο

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Και 9 ακόμα ραντεβού στο κέντρο της πόλης

Οι εκδόσεις Θράκα μας συστήνουν το νέο βιβλίο της συγγραφέως Μαριλένας Παππά, «Το γλυκό του Δούναβη». Πρόκειται για μία συλλογή δέκα μικρών ιστοριών από το κέντρο της Αθήνας, μέσα από τις οποίες η συγγραφέας επιχειρεί να σκιαγραφήσει τον σύγχρονο τρόπο ζωής μίας πόλης που αλλάζει, που γεννιέται και πεθαίνει διαρκώς.

Οι ήρωες του βιβλίου είναι απλοί, καθημερινοί, είναι τριαντάρηδες, άνθρωποι που ψάχνουν τον έρωτα, την ευτυχία, είναι άστεγοι στην παλιά Βουλή, είναι απελπισμένοι πίσω από μπαλκόνια στην Κυψέλη, είναι φυλακισμένοι σε γραφεία και συμβιβασμούς. Είναι γεμάτοι ανησυχίες και προσδοκίες για μία επερχόμενη ολοκλήρωση που αργεί, που ορθώνεται πάνω από την πλατεία Συντάγματος και την Οδό Κυδαθηναίων σαν ένα τεράστιο «σχεδόν».

Οι ήχοι της πόλης μπλέκονται με την απώλεια και τον έρωτα και δέκα πολύ προσωπικές ιστορίες που δίνουν  ραντεβού με τη βροχή, το φως, την παρακμή της Πατησίων, τη ζωή και τον θάνατο.

Ένα βιβλίο που μυρίζει Αθήνα, απώλεια κι έρωτα.

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.