Gossipstory.gr
Γεύσεις

Το καλαμαράκι… αλλιώς!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο καλοκαιρινό από τα τηγανιτά καλαμαράκια, αλλά προσέχετε και αποφεύγετε το τηγάνισμα.

Φτιάξτε τα ψητά… αλλά σαν τηγανιτά και θα μας θυμηθείτε!

Συστατικά:

  • Καλαμάρι
  • Τριμμένη φρυγανιά
  • Αλάτι για γεύση
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Η συνταγή είναι απλή. Καθαρίστε το καλαμάρι και χωρίστε τα πλοκάμια από τα σκληρά μέρη. Ύστερα ξεπλύνετε με νερό και κόψετε το καλαμάρι σε ροδέλες. Βάλτε τη τριμμένη φρυγανιά σε ένα μπολ και ρίξτε μια μια τις ροδέλες του καλαμαριού. Τοποθετήστε τις σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ανακατέψτε τα με λίγο ελαιόλαδο και ψήστε τα στο φούρνο στους 180 ° C για περίπου είκοσι λεπτά. Προσθέστε αλάτι στο τέλος. Σερβίρεται με μερικές φέτες λεμόνι.

Διαβάστε επίσης:

Related posts

Μπιφτέκια κοτόπουλο γεμιστά

editor

Χωριάτικη στριφτή τυρόπιτα

editor

Σολομός σε σφολιάτα με πουρέ μπιζελιών

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live