Τον θέλεις πίσω; Αυτά είναι τα 3 tips για να τον κερδίσεις

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Σίγουρα θα του κινήσεις το ενδιαφέρον!

Αρκετές είναι οι γυναίκες που πιστεύουν στο ρητό “Αν ραγίσει ένα γυαλί, δεν ξανακολλάει”.

Ωστόσο, αν δυο άνθρωποι αγαπιούνται, μπορούν να ξαναείναι μαζί, αρκεί να είναι προσεκτικοί, σε κάποιους τομείς.

Ωστόσο, εσύ μπορείς να δώσεις έμφαση στα 3 παρακάτω tips:

1.Άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου:

Σκέψου τα λάθη που έκανες στον σύντροφό σου, στο παρελθόν, χωρίς να αλλοιωθεί βέβαια ο χαρακτήρας σου και να γίνεσαι αρεστή μόνο στον άνθρωπό σου. Σημασία έχει εσύ να αγαπάς τον εαυτό σου, όχι να διαμορφώσεις έναν εαυτό, όπως τον θέλουν οι άλλοι.

2.Νιώσε ευγνωμοσύνη:

Πρέπει να ζεις την κάθε στιγμή με το άλλο σου μισό και να νοιώθεις ευγνώμων που τον έχεις δίπλα σου. Να μάθεις να διαχειρίζεσαι με ωραίο τρόπο τις άσχημες στιγμές σας και να τον ενθαρρύνεις για κάθε του απόφαση.

3.Απόκτησε περισσότερη δύναμη:

Ο άνθρωπος που θα έχεις δίπλα σου, εκτός από τα προαναφερθέντα, χρειάζεται να σε βλέπει ως μια προσωπικότητα με περισσότερη αυτοπεποίθηση και δύναμη. Το να έχεις σχέση δεν σε κάνει αυτόματα δυνατή! Μόνη σου πρέπει να δουλέψεις και να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Ενδεικτικά tips για να καλλιεργήσεις τον εαυτού σου, είναι η ταινία “The Secret” και το βιβλίο “Η δύναμη του Τώρα”,

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.