Τόνια Σωτηροπούλου «Είμαι διαθέσιμη»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Τόνια Σωτηροπούλου

«Μέσα μου έχω “καθαρίσει”, οπότε αν έρθει κάποιος άνθρωπος και καταφέρει να με μαγέψει, θα με βρει διαθέσιμη.»

Τόνια Σωτηροπούλου

 

Αυτά τόνισε στο περιοδικό Down Town, η Τόνια Σωτηροπούλου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και απάντησε στα σχόλια και στην παρουσία της στην Αμερική λέγοντας:

«Δεν με αφορούν αυτού του είδους τα σχόλια. Κάνω απλά τη δουλειά μου, από την οποία ζω τα τελευταία τρία χρόνια. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να βγει και να πει ότι θέλει. Θα έπρεπε να είμαστε πιο επιεικείς ο ένας με τον άλλο, γιατί δεν γνωρίζουμε κάτω από ποιες συνθήκες δίνει ο καθένας την προσωπική του μάχη. Κι αυτό ήταν ανέκαθεν το πρόβλημα των Ελλήνων. Όταν το μόνο που σε απασχολεί είναι τι θα κάνεις για να φανείς πάνω από τον άλλον, τότε όχι μόνο θα καταρρεύσει το σύστημα -και το είδαμε να συμβαίνει- αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης. Δεν με αφορούν, λοιπόν, αυτού του είδους τα σχόλια και, όπως κάποιοι μπορεί να λένε κάτι τέτοιο, υπάρχουν περισσότεροι που μου μιλούν με όμορφα λόγια, παρόλο που δεν με γνωρίζουν».

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr: