Χρειαζόμαστε:
- tortillas
- 2 γεμάτες κουταλιές nutella για κάθε tortilla
- μισή μπανάνα για κάθε tortilla
- νιφάδες ή σταγόνες κουβερτούρας
- σιρόπι σοκολάτας
Τι κάνουμε:
- Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας μας μια tortilla.
- Την αλείφουμε με νουτέλα σε όλη την επιφάνειά της.
- Κόβουμε μισή μπανάνα σε φετάκια και καλύπτουμε με αυτά την μισή επιφάνεια της tortilla.
- Πάνω από τις μπανάνες πασπαλίζουμε με σταγόνες ή νιφάδες κουβερτούρας.
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι κουβερτούρα θέλουμε, λευκή ή σκούρα ή γάλακτος. Εγώ εδώ έβαλα νιφάδες λευκής κουβερτούρας.
- Διπλώνουμε την tortilla στην μέση, ώστε να καλύψουμε τις μπανάνες και την κουβερτούρα, σχηματίζοντας μισοφέγγαρο.
- Σε απλωτό αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ηλιέλαιο ή άλλο ελαφρύ λάδι.
- Τηγανίζουμε την tortilla για ελάχιστο χρόνο, ίσα να πάρει χρώμα. Το τηγάνισμα πρέπει να γίνει σε μέτρια φωτιά, ώστε να μην μας καεί η tortilla. Βοηθάμε και με μια φαρδιά σπάτουλα ώστε να την γυρίσουμε 1-2 φορές κατά την διάρκεια του τηγανίσματος.
- Ακουμπάμε την tortilla στο πιάτο μας, την περιχύνουμε με σιρόπι σοκολάτας (θα το βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετς), παίρνουμε μαχαιράκι-πιρουνάκι, και η απόλαυση ξεκινάει!!!