Υλικά
- 400g. κουβερτούρα γάλακτος
- 150g. γάλα
- 200g. γιαούρτι
- Mπισκότα digestive
Εκτέλεση
Κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ.
Bράζουμε το γάλα και το ρίχνουμε στο μπολ με τη σοκολάτα.
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει εντελώς η σοκολάτα, να ενσωματωθεί στο γάλα και να γίνει το μείγμα λείο.
Έπειτα προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε με μια μεγάλη κουτάλα.
Σε ένα ταψάκι στρώνουμε τα μπισκότα, γεμίζουμε τα κενά με σπασμένα μπισκότα και ρίχνουμε από πάνω την κρέμα σοκολάτας. Αν θέλουμε μπορούμε στη μέση να προσθέσουμε και άλλα μπισκότα.
Τη βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες πριν τη σερβίρουμε.
Συνταγή και φωτογραφία: Γαβριήλ Νικολαΐδης