Τριαντάφυλλος: «Mου ζητάνε 20.000ευρώ για να παίξουν στο ραδιόφωνο τα τραγούδια μου»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

«Δεν πρόκειται να δώσω λεφτά..»

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος. Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί στο ραδιόφωνο δεν παίζουν τα τραγούδια του και ο τραγουδιστής εξήγησε ότι δεν πρόκειται να πληρώσει τα λεφτά που του ζητάνε ώστε να ακούγονται στο ραδιόφωνο και προτιμάει να τα δώσει κάπου άλλου.

Έχουν να παίξουν δικό μου τραγούδι στο ραδιόφωνο πάνω από 10 χρόνια εκτός από επαρχία…Δεν ξέρω γιατί. Γιατί, θέλει να πληρώσεις πάρα πολλά λεφτά και εγώ δεν πρόκειται να δώσω λεφτά για να ακουστώ στα ραδιόφωνα για ένα μήνα που ζητάνε 15.000 και 20.000 για να παιχτείς και αναλόγως τι ώρες κτλ.

Δείτε το βίντεο:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.