Για όσες είναι Single!
Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ πρέπει να το απολαύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Αν μάλιστα είσαι single τότε γιατί όχι να μην κάνεις σεξ με κάποιον που σου αρέσει. Υπάρχουν απλοί τρόποι για να σαγηνεύσεις αυτόν που θες και μάλιστα να πετύχεις και το σκοπό σου!
Είσαι στην παραλία και…
Στην παραλία η αλήθεια είναι ότι είναι πολλοί οι πειρασμοί! Τι πρέπει να κάνεις όμως αν δεις κάποιον που σου αρέσει; Για αρχή μην πηγαίνεις στην παραλία υπερφορτωμένη! Άσε τα μαλλιά σου απλά χωρίς χτενίσματα και διάφορα αλλά τέτοια και χωρίς υπερβολικά αντικείμενα μαζί σου. Τα απλά μαγιό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα μην ντυθείς σαν λατέρνα! Να θυμάσαι να είναι πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη και μην ξεχνάς να τον φλερτάρεις!
Σε είδα στο μπαρ!
Με απλό ντύσιμο και αέρινο που αρμόζει στην περίοδο των διακοπών θα σαγηνεύσεις στα νυχτοπερπατήματα σου! Μόλις βρεις τον “στόχο” σου θα χορέψεις θα του ρίχνεις ματιές και γιατί όχι να μην πας να τσουγκρίσετε με τα ποτά σας!