Backstage24.gr
Lifestyle

URBAND: Η πολυκατοικία – πρότυπο που σάρωσε τα βραβεία και κέρδισε τις εντυπώσεις σε επιχειρηματικό και αρχιτεκτονικό κόσμο

Η νέα πολυκατοικία πρότυπο της Κυψέλης που σάρωσε τα βραβεία πριν καν ολοκληρωθεί η ανέγερσή της, αντικατοπτρίζει τη νέα φιλοσοφία για την αστική πραγματικότητα. Όλα τα επιχειρηματικά και αρχιτεκτονικά μέσα αναφέρονται στο κτίριο ως μία πρότυπη πολυκατοικία που αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των ακινήτων και θέτει ένα καινοτόμο πλαίσιο για τα κτίρια του μέλλοντος μέσα από νέα πρότυπα κατασκευής & σχεδίασης, με μοναδικές παροχές & προνόμια.

Η Gruppo Cucine, η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης επίπλων κουζίνας στην Ελλάδα & μία από τις μεγαλύτερες στα Βαλκάνια, έχει επιμεληθεί τον χώρο της κουζίνας στη πολυκατοικία – πρότυπο της Κυψέλης. Σχεδιάζοντας έπιπλα με ιδιαίτερη αισθητική και υψηλά επίπεδα καινοτομίας, προσφέροντας απόλυτη λειτουργικότητα στον εκάστοτε χρήστη. Όλα τα έπιπλα κουζίνας της Gruppo Cucine είναι έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, διαχρονικά και σχεδιασμένα με φιλικά και ακίνδυνα προς το περιβάλλον υλικά που δεν θέτουν κρυφούς κινδύνους για την υγεία και κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ιταλία.

Όλοι οι χώροι είναι υψηλών προδιαγραφών με έπιπλα από την κορυφαία εταιρεία ΒοConcept και συστήματα ύπνου από την COCO-MAT.

Το “ΚΤΙΡΙΟ URBAND. Η πόλη αλλάζει.” της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ τεχνική κατασκευαστική, έλαβε 3 διακρίσεις στα φετινά “Property Awards 2021” της BOUSSIAS Communications. Gold βραβεία στις κατηγορίες “Residential High-rise Development (2όροφοι+)” & “After Sales Services’ Plan” και Silver βραβείο στην κατηγορία “Sustainable Residential Development”.

Το URBAND είναι ένα σύγχρονο, πολυτελές κτίριο κατοικιών στην Κυψέλη στη γωνία των οδών Πίνδου και Κύθνου. Σε μια από τις παλαιότερες και πλέον ιστορικές γειτονιές της Αθήνας, η επένδυση της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ τεχνική κατασκευαστική, αποδεικνύει τη δυναμική των περιοχών αυτών και τις προοπτικές για την πλήρη ανάπλαση και αναγέννηση των γειτονιών αυτών της ελληνικής πρωτεύουσας.

Πρόκειται για την πρώτη πολυκατοικία που συνοδεύεται από νέα πρότυπα κατασκευής, με καινοτομίες, παροχές και προνόμια που για πρώτη φορά εφαρμόζονται στον χώρο της κατασκευής και των ακινήτων.

Στην πολυκατοικία URBAND εφαρμόζεται για πρώτη φορά μια νέα συνθήκη στην ενεργειακή ανεξαρτησία κατοικιών με μεγάλα οφέλη και για τον άνθρωπο και για το περιβάλλον. Όλες οι κατοικίες καταναλώνουν πράσινη ηλεκτρική ενέργεια από την εταιρεία παραγωγής ενέργειας ΗΡΩΝ και το καινοτόμο πρόγραμμα ΗΡΩΝ.ΕΝ.Α., η οποία είναι προπληρωμένη για τα 20 επόμενα χρόνια, από την κατασκευαστική εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ. Έτσι ο ιδιοκτήτης κάθε διαμερίσματος στην πολυκατοικία URBAND, νιώθει την ικανοποίηση ότι δεν επιβαρύνει το περιβάλλον με τη χρήση της κατοικίας του και ταυτόχρονα γνωρίζει ότι θα αρχίσει να πληρώνει για το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνει από το 2042 και έπειτα.

Η υψηλή αρχιτεκτονική του κτιρίου βασίζεται σε σύγχρονες μελέτες για τον τρόπο που αλληλεπιδρούν ο άνθρωπος και ο χώρος, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία στον κάθε χρήστη.

Η URBAND συνοδεύεται από νέα πρότυπα κατασκευής, με προηγμένο υδατοστεγές οπλισμένο σκυρόδεμα και θερμοπρόσοψη στο σύνολο του κτιριακού κελύφους εξασφαλίζοντας αντοχή και μηδενικές θερμικές απώλειες. Διαθέτει φορτιστές για ηλεκτρικά οχήματα, αντλίες θερμότητας σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση μέσω φυσικού αερίου και ένα πλήθος ακόμα επιλογών οι οποίες κατατάσσουν το κτίριο και την κάθε κατοικία σε ενεργειακή κλάση Α+. Τέλος, Smart Home Solutions προσφέρουν έλεγχο των καταναλώσεων μέσα από αυτοματισμούς και δίνουν τη δυνατότητα της άμεσης ενεργοποίησης και απενεργοποίησης συσκευών και εγκαταστάσεων.  

Τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας URBAND, είναι πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα brands της αγοράς, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινής εμπειρίας κατοίκησης και το προσωπικό ευ ζην.

Η κάθε κατοικία συνοδεύεται από την Premium Member Card της Επίκυκλος η οποία προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση κατασκευής, 10 χρόνια ασφάλισης της κάθε ιδιοκτησίας από κλοπή, πυρκαγιά και ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ διευκολύνει τις διαδικασίες απόκτησης του ακινήτου, κάνοντάς το ένα ρεαλιστικό σενάριο δίνοντας πρόσβαση στα πιο σύγχρονα μοντέλα χρηματοδότησης.

Μέσα από την κάρτα ο ιδιοκτήτης έχει ειδικές προσφορές και εκπτώσεις τόσο σε προϊόντα και υπηρεσίες της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, αλλά και σε ένα πλήθος συνεργαζόμενων εταιρειών γύρω από την κατοικία. Επιπλέον κερδίζει προσκλήσεις για σημαντικά δρώμενα και εκδηλώσεις της πόλης μας, καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς και κληρώσεις δώρων που σχετίζονται με το σπίτι.

Παράλληλα, μέσα από ένα απλό σκανάρισμα του qr code της κάρτας, δίνεται εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα της ηλεκτρονικής ταυτότητας της κάθε ιδιοκτησίας. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται όλες οι απαραίτητες συνθήκες για την κατοίκηση σε ένα κτίριο χωρίς ανησυχίες ως προς τη χρήση και τη συντήρησή του.

Τέλος, ακόμη μία καινοτομία που για πρώτη φορά εφαρμόζεται στην πολυκατοικία URBAND, αποτελεί η νέα μορφή σύστασης της ιδιοκτησίας η οποία κάνει τις κατοικίες του κτιρίου απολύτως ευέλικτες, δίνοντάς τους υπεραξία. Μέσα από εμπεριστατωμένες μελέτες της επιστημονικής ομάδας της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, η οποία απαρτίζεται από μηχανικούς, συμβολαιογράφους και δικηγόρους, δημιουργήθηκε ένα νέο νομικό πλαίσιο που επαναπροσδιορίζει τον όρο ιδιοκτησία, μετατρέποντας τον ιδιοκτήτη σε επενδυτή – χρήστη.

Η πολυκατοικία URBAND είναι το πρώτο κτίριο της νέας φιλοσοφίας των ακινήτων, το οποίο προσφέρει τις σωστές συνθήκες, τόσο στην κατασκευή του όσο και στη διαδικασία για την παράδοση και τη διαχείρισή του, επιδιώκοντας έναν καλύτερο και ομορφότερο κόσμο!

Περισσότερες πληροφορίες για τα διαμερίσματα της URBAND στα παρακάτω link:

https://epikyklos.gr/properties

https://epikyklos.gr/blog/κτίριο-κατοικιών-urband-η-πόλη-αλλάζει.html

Συντελεστές έργου:

Κατασκευή: ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ κατασκευαστική

Αρχιτεκτονική μελέτη: Πάνου – Παπαθεοδώρου Ανδριανή, ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ κατασκευαστική

Στατική Μελέτη: Πολυχρονόπουλος Λυκούργος, Π² architecture & engineering

Μηχανολογική Μελέτη: KG ENGINEERING CONSULTANTS GP

Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: Κατσούγκρης Γιώργος

Έπιπλα κουζίνας: Gruppo Cucine

Έπιπλα και αξεσουάρ: BoConcept

Συστήματα ύπνου: COCO-MAT

Ηλεκτρικό ρεύμα: ΗΡΩΝ.ΕΝ.Α.

 

Related posts

Εύη Ιωαννίδου: “Βγαίνει έξω από τα ρούχα της και…αναστατώνει” (ΦΩΤΟ)

editor

“Beef baron the Coast” ήρθε στη Μύκονο για να γίνει το νέοTalk-of-the-island

editor

Δύσκολες ώρες για τη Σοφία Βόσσου

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live