Βαλάντης: “Η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν…”

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Αποκαλύψεις από τον γνωστό καλλιτέχνη!

Είναι ένας από τους εκκεντρικούς και ιδιαίτερους καλλιτέχνες της χώρας μας.

Ο Βαλάντης έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και ανέφερε πράγματα για την προσωπική του ζωή και για τις εμπειρίες των ερωτικών του σχέσεων:

Σε έχει ζηλέψει γυναίκα σε έντονο βαθμό;

Ναι, βέβαια με έχει ζηλέψει γυναίκα σε έντονο βαθμό

Περισσότερο απ’ ό,τι εσύ έχεις ζηλέψει γυναίκα;

Ναι, περισσότερο απ’ ότι έχω ζηλέψει εγώ γυναίκα, κι έχει φτάσει στ’ άκρα. Έχει προσπαθήσει να χειροδικήσει, να με χτυπήσει, να μου ορμήσει, για να βγάλει το άχτι της.

Έφευγες από τις σχέσεις σου ή σε άφηναν;

Δυστυχώς έφευγα… δυστυχώς γιατί πληγώνεις ανθρώπους. Δεν το μετανιώνω γιατί είναι οι επιλογές μου. Το να ζω καταπιεσμένα ή να υποκρίνομαι δεν το μπορώ. Μια φορά που εξομολογήθηκα στο Άγιον Όρος, ενώ περίμενα σε άλλα πράγματα που είχα κάνει να ρου πει ο γέροντας ότι είναι αμαρτία, μου είπε: «Ποτέ δε θα κρατάς κάποιον άνθρωπο αν δεν είσαι ερωτευμένος, αν δεν τον αγαπάς πραγματικά.

 Το μεγάλο έρωτα τον έχεις βρει;

«Ο μεγάλος έρωτας είναι εκείνος που πριν κλείσω τα μάτια μου, θα είναι ο τελευταίος και θα παραμείνει μέχρι τότε. Η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν 7 χρόνια, γι’ αυτό παντρεύτηκα κιόλας. Δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή μου γιατί μου αρέσει να ερωτεύομαι. Έχω ερωτευτεί πολύ δυνατά, γι’ αυτό με τις γυναίκες που ερωτεύτηκα κι αγάπησα έκανα και παιδί. Όταν ερωτεύομαι με μια γυναίκα, τη βλέπω και ως γυναίκα μου.

-Γιατί έκανες τατουάζ στο κεφάλι σου;

Βρισκόμουν τότε στην Αμερική, για την ορκωμοσία του Τραμπ, είχα πάει στη Νέα Υόρκη για ένα φιλανθρωπικό γκαλά. Διαβάζοντας ένα περιοδικό, είχε ένα άρθρο για τους ανθρώπους    που έχουν καρκίνο και τους πέφτουν τα  μαλλιά  και   πρότεινε αντί να φορέσουν περούκα, που «πιέζει» λίγο την αξιοπρέπεια, να κάνουν ένα ωραίο τατουάζ. Έτσι πήρα την απόφαση να δώσω    ένα    μήνυμα μέσω αυτού.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.