Βασίλης Καλλίδης: «Έχω την ανάγκη να πω κάτι στον αέρα. Φαίη μ’ ακούς;…δεν κάνω πλάκα»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

«Το σκέφτηκα πολύ πριν το κάνω»

Πριν ξεκινήσει να μαγειρεύει ο Βασίλης Καλλίδης στην εκπομπή του ANT1 θέλησε να μιλήσει και να στείλει ένα μήνυμα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με μηνύματα που λαμβάνει στο κινητό για τον τρόπου που παρουσιάζει τη μαγειρική του.

Έχοντας έντονο ύφος είπε:

Έχω την ανάγκη να πω κάτι στον αέρα. Φαίη μ’ ακούς; Θέλω 10 δευτερόλεπτα, δεν κάνω πλάκα. Το σκέφτηκα πολύ πριν το κάνω, πριν σκέφτηκα να μην το κάνω αλλά τώρα αποφάσισα να το κάνω γιατί είμαι λίγο νευριασμένος. Όποτε έχουμε πολύ πλάκα στην κουζίνα και περνάμε ωραία, που συμβαίνει μια φορά τον μήνα, λαμβάνω κάτι μηνύματα που λένε: «σε ενοχλούν, σε κάνουν, σε ράνουν…». Εγώ θέλω να πω από την καρδιά μου μέσα, δεν είμαι μπροστάρης της εκπομπής, άλλοι κάνουν κουμάντο εδώ πέρα. Εγώ φροντίζω να μαγειρεύω ωραία, να είμαι χαρούμενος, να τα φτιάχνω όμορφα εδώ πέρα, να στολίζω. Εγώ προσωπικά, θέλω να γίνεται αυτό το πράγμα, δεν με ενοχλεί κανείς, ούτε η Φαίη ούτε τα παιδιά. Εγώ γουστάρω να μπαίνετε όλοι μέσα και να μου κάνετε την κουζίνα… Σ’ αγαπάω και δεν με ενοχλείς.

Δείτε το βίντεο:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.