Βραδιά ευχαριστίας του σωματείου κοινωνικής στήριξης «Δύναμη Ζωής – Αγάπη»!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Το σωματείο κοινωνικής στήριξης «Δύναμη Ζωής – Αγάπη», σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Νοτίων Προαστίων και το Ίδρυμα Θεοχαράκη, οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, μια βραδιά ευχαριστίας των μελών και χορηγών του σωματείου, για την αμέριστη αρωγή που παρέχουν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Την εκδήλωση προσφώνησε ως επίτιμος προσκεκλημένος της βραδιάς, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Γεώργιος Λενός, ο οποίος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το έργο που επιτελεί το σωματείο και η πρόεδρός του, κυρία Βάνα Μπάρμπα.

Την εκδήλωση προσφώνησαν επίσης ο Βαρώνος Breidel, ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Καμένος και ο διευθυντής του Ιδρύματος Θεοχαράκη κ. Παπαθανασίου, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν χορηγίες για τα προγράμματα του σωματείου «Δύναμη Ζωής – Αγάπη» και των υποτροφιών του Ιδρύματος Θεοχαράκη.

Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς στελέχωσαν ο γνωστός τραγουδιστής κ. Βασίλης Λέκκας, η υψίφωνος κυρία Λητώ Μεσσίνη και ο διεθνούς καριέρας βαρύτονος κ. Νικόλας Καραγκιαούρης, ενώ μοντέλα της σχολής «Cristi Models» παρουσίασαν νέες ενδυματολογικές κολλεξιόν.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.