Βρε ποιος είναι; Ποιος είναι;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Νίκος Αλιάγας

Ίσως τα μάτια του αλλά και το βλέμμα του να είναι αυτά που καρφώνουν την ταυτότητα του διεθνούς φήμης Έλληνα παρουσιαστή. Από τότε μέχρι σήμερα –όπως θα ήταν αναμενόμενο- το όλο παρουσιαστικό του έχει αλλάξει ριζικά και πλέον το αγοράκι της φωτογραφίας είναι ένας από τους πλέον γοητευτικούς άνδρες της Γαλλίας αλλά ίσως και ολόκληρης της Ευρώπης.

Από μικρός είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία με την τέχνη της φωτογραφίας, μια και ένα απ’ τα πράγματα που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ είναι η φωτογραφική του μηχανή. Τότε τον είχαν τραβήξει φωτογραφία οι συγγενείς του, πλέον όμως ο ίδιος είναι απ’ τα αγαπημένα πρόσωπα των φωτογράφων…

Κι αν δεν καταλάβατε, είναι ο Νίκος Αλιάγας

 

Νίκος Αλιάγας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.