Χαλβάς φούρνου με πορτοκάλι

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Γεύσεις

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Έτοιμος σε 5 λεπτά!

Υλικά

500 γρ. χαλβάς μακεδονικός βανίλια
φέτες από 1 πορτοκάλι

Για το σερβίρισμα

50 γρ. μέλι
κανέλα σε σκόνη

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Απλώνουμε δύο φύλλα από αλουμινόχαρτο και τα διπλώνουμε έτσι ώστε να έχουμε δύο θήκες.
Κόβουμε τον χαλβά σε φέτες και βάζουμε 3 φέτες σε κάθε θήκη. Καλύπτουμε με φέτες από το πορτοκάλι και ψήνουμε για 4-5 λεπτά. Εναλλακτικά βάζουμε σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει ο χαλβάς.
Σερβίρουμε με μέλι και κανέλα.

Πηγή:akispetretzikis.com

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.