Backstage24.gr
Γεύσεις

Χαλβάς φούρνου με πορτοκάλι

Έτοιμος σε 5 λεπτά!

Υλικά

500 γρ. χαλβάς μακεδονικός βανίλια
φέτες από 1 πορτοκάλι

Για το σερβίρισμα

50 γρ. μέλι
κανέλα σε σκόνη

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Απλώνουμε δύο φύλλα από αλουμινόχαρτο και τα διπλώνουμε έτσι ώστε να έχουμε δύο θήκες.
Κόβουμε τον χαλβά σε φέτες και βάζουμε 3 φέτες σε κάθε θήκη. Καλύπτουμε με φέτες από το πορτοκάλι και ψήνουμε για 4-5 λεπτά. Εναλλακτικά βάζουμε σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει ο χαλβάς.
Σερβίρουμε με μέλι και κανέλα.

Πηγή:akispetretzikis.com

Related posts

Παραδοσιακό Γιουβέτσι

paraskevi.eustathiou

Kυπριακή Τυρόπιτα η Χαλλουμόπιτα!

Αναστάσης Δαφνής

Σπανακόρυζο κροκέτες

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου