Χάρης Βαρθακούρης: Επιβεβαιώνει τη σχέση του Γιάννη Πάριου και της Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Πρώτα το επιβεβαίωσε και μετά προσπάθησε να το κουκουλώσει 

Φήμες θέλουν τον τελευταίο καιρό την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον Γιάννη Πάριο ξανά μαζί.  Την επιβεβαίωση για αυτή τη σχέση έδωσε ο Χάρης Βαρθακούρης μέσα από μια συνέντευξη για την εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου.

Συγκεκριμένα είπε:

Την Αλεξάνδρα την ξέρω πολύ καλά χρόνια. Την αγαπώ. Είναι ένα άτομο που, δεν ξέρω πως θα ακουστεί, εγκρίνω. Άρα είμαι πολύ καλά με αυτήν την επανασύνδεση. Δεν επιβεβαιώνω, αλλά ούτε και διαψεύδω την επανασύνδεση. Φαντάζομαι οι πληροφορίες σας μπορεί να είναι ίδιες με τις δικές μου.

Δείτε το βίντεο:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.