Χάρης Χριστόπουλος: «Έχω διακόψει το γύρισμα στο My style rocks όταν…»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Οι κριτές του My style rocks μίλησαν στη Φαίδρα Στάθη και στην Αθηνά Ζαχαράκη στο περιοδικό Τηλέραμα.

Ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε πως υπάρχουν φορές που έχει διακοπεί το γύρισμα και μάλιστα για περισσότερους από έναν λόγους.

Έχω νιώσει όντως άβολα και έχω διακόψει το γύρισμα όταν ο τρόπος με τον οποίο απευθύνονται οι κριτές είναι προσβλητικός προς τις παίκτριες και τις οικογένειες τους. Ξέρετε, οι άλλοι δυο κριτές εξασκούν και το επάγγελμα του δασκάλου σε ΙΕΚ κι έτσι πολλές φορές κρίνουν με αυτό το κριτήριο. Θεωρούν πως δεν πρέπει να «αντιμιλούν» τα κορίτσια, αν και κατά τη γνώμη μου δεν έχουν υπερβεί τα όρια. Τα συζητάμε όμως αυτά εκτός κάμερας και λύνονται. Γιατί μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μικρά κορίτσια και… καίγεται ο εγκέφαλος τους με αυτά που πρέπει να κάνουν κάθε μέρα, προσπαθώντας να ακολουθήσουν και τις στιλιστικές οδηγίες που πολλές φορές τις μπερδεύουν. 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.