Τι χρειαζόμαστε:
- 1 Kgr χοιρινή σπάλα
- 250 gr μανιτάρια φρέσκα
- 250 gr τυρί EDAM
- 250 gr τυρί EMENDAL
- 250 ml κρέμα γάλακτος
- 1 ποτ. νερού λευκό κρασί
- 2 πιπεριές πράσινες
- 2 πιπεριές κόκκινες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- λάδι για το σοτάρισμα
- αλάτι
- πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
- Κόβουμε τη σπάλα σε κομμάτια (μεγάλες μπουκιές) και τα τσιγαρίζουμε μαζί με το σκόρδο.
- Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το αλατοπίπερο.
- Το αφήνουμε στους 150 για περίπου 1 ώρα, παράλληλα κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες και τα μανιτάρια στη μέση.
- Προσθέτουμε τα λαχανικά μας και το αφήνουμε να βράσει ακόμη 1/2 ώρα.
- Όταν είμαστε σχέδον έτοιμοι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
- Μετά απο 2 λεπτά προσθέτουμε τα τυριά, τα οποία προηγουμένως έχουμε κόψει σε κύβους.
- Αφήνουμε για πέντε λεπτά το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να δέσουν όλα μαζί.
Πηγή: sintagespareas.gr