Backstage24.gr
Γεύσεις

Χοιρινό με κυδώνι

Συστατικά:

  • 1 κιλό χοιρινό
    1 κιλό κυδώνια
    1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
    1/2 κιλό ντομάτες
    1 κουταλιά ζάχαρη
    αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο

Οδηγίες:
Πλένουμε το κρέας, το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια και το τσιγαρίζουμε με το λάδι. Προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε να πάρει μερικές βράσεις. Ρίχνουμε και τις ντομάτες και το αφήνουμε να μισοψηθεί.

Καθαρίζουμε τα κυδώνια από τα κουκούτσια και αν θέλουμε και από τα φλούδια, τα κόβουμε και τα ρίχνουμε στο τσικάλι αφού τραβήξουμε το κρέας στην άκρη για να καλύψουμε τα κυδώνια μέσα στη σάλτσα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και νερό να σκεπαστεί το φαγητό και βράζουμε για περίπου μισή ώρα ακόμη.

Related posts

Cake μπανάνας χωρίς αλεύρι

paraskevi.eustathiou

Αστακομακαρονάδα

supervisor

Αφράτα μπιφτέκια με καραμελωμένα κρεμμύδια και γλυκοπατάτες

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου