Χρήστος Φερεντίνος: Αποκαλύπτει για την πορεία του Deal

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

“Αυτό που με ενδιαφέρει, ειδικά σε αυτή τη ζώνη, είναι να…”

Είναι ίσως από τα λίγα τηλεπαιχνίδια που έχουν αντέξει στον χρόνο, καθώς ήδη προβάλλεται 7 έτη, στην απογευματινή ζώνη.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Kous Kous και απάντησε τα εξής:

Πώς κυλά η τρίτη σεζόν του «Deal»;  
Αυτή η σεζόν είναι από τις πιο ωραίες, αν και το λέω κάθε χρόνο αυτό, θεωρώ ότι φέτος είναι μία μεγάλη αλήθεια. Ανανεώσαμε το παιχνίδι, προσθέσαμε κομμάτια, αλλάξαμε το πλατό, προσεγγίσαμε παίκτες από την περιφέρεια όλης της Ελλάδας. Ήρθε κόσμος από Ήπειρο, Μακεδονία, από τα νησιά μας, ήρθαν περισσότεροι παίκτες από την επαρχία και αυτό έδωσε άλλο ενθουσιασμό στο παιχνίδι. Ξέρετε, αυτοί οι άνθρωποι, λόγω της απόστασης από την πόλη, δίνουν μεγαλύτερο ενθουσιασμό και παλμό. Να πούμε ότι δώσαμε και τις 60.000 ευρώ, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργούνται ωραίες ομάδες και παρέες στο παιχνίδι.

Νιώθετε ότι κι εσείς έχετε γίνει παρέα με το κοινό στην απογευματινή ζώνη;  
Έτσι το νιώθω, ναι! Αισθάνομαι ότι έχουμε γίνει μια μεγάλη παρέα, διαβάζουμε τα σχόλια μέσα από τα social media, και ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά. 

Είναι ένας από τους στόχους που έχετε κερδίσει; 
Είναι ένας στόχος, κάθε φορά που κάνεις μια εκπομπή, θες να βλέπεις την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου, θες να καταλαβαίνεις ότι η εκπομπή σου έχει μία σταθερή πορεία. Αυτό που με ενδιαφέρει, ειδικά σε αυτή τη ζώνη, πριν από το Δελτίο ειδήσεων, είναι να υπάρχει μία σταθερότητα, που συνεπάγεται μία ωραία σχέση με τους τηλεθεατές. Αυτό το έχουμε πετύχει με το »Deal», φέτος, και μας ικανοποιεί όλους πολύ.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.