Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική παράσταση «Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα» -(φωτο)

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities, Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Με σκοπό την ενίσχυση της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας» στα πλαίσια της καμπάνιας του «Παιδιά βοηθούν Παιδιά» το Lifeline Hellas στο θέατρο του Πολιτιστικού κέντρου Δαΐς των Εκπαιδευτηρίων Δούκα  την Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική παράσταση «Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα» υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας.

Στην ομιλία της η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας ευχαρίστησε την κα Ελένη Δούκα Πατέρα για την φιλοξενία και την υποστήριξη και ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά και τους γονείς για την συμμετοχή τους και την βοήθεια που προσφέρουν σε άλλα παιδιά που έχουν ανάγκη. Επίσης, αναφέρθηκε στην σημασία του να γνωρίζει κάποιος από μικρός την χαρά της προσφοράς εξηγώντας ότι και η ίδια το έμαθε από μικρή ηλικία χάρις τους γονείς της και ο σκοπός της είναι να το μεταδώσει στα παιδιά. Η κα Ελένη Δούκα Πατέρα καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς.

Τα «Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα» είναι μία δημιουργία του καλλιτεχνικού οργανισμού «Μορφές έκφρασης» του Θωμά Κινδύνη και πρόκειται είναι ένα Ελληνικό Χριστουγεννιάτικο «Μιούζικαλ«. Τα παιδιά απόλαυσαν καλικάτζαρους, έθιμα και κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα, χορός και ζωντανή μουσική που τα παρέσυρε στην ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία ΛΑΒΔΑΣ που μοίρασε καραμέλες στα παιδιά ενώ χορηγός επικοινωνίας  ήταν το site infokids.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης Mr. David Andrews με τη σύζυγο του Άντζι και τον γιό τους Αλέξανδρο, η ιδιοκτήτρια του σχολείου κα Ελένη Δούκα Πατέρα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η κα Έρση Αγιοστρατίτη, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κα Λίτσα Λάβδα, η κα Μαρία Κοντού, η κα Άγη Καραγιάννη και πολλοί άλλοι.»

 

Άγη Καραγιάννη, Ελένη Δούκα Πατέρα, Λίτσα Λάβδα, Άντζυ Μαργαρίτη Andrews, David Andrews με τον γιο τους Alexander Andrews και παιδάκια που παρακολούθησαν την παράσταση  Άγη Καραγιάννη, Ελένη Δούκα Πατέρα, Λίτσα Λάβδα, Άντζυ Μαργαρίτη Andrews, David Andrews με τον γιο τους Alexander Andrews και παιδάκια που παρακολούθησαν την παράσταση

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη με την κα Ελένη Δούκα Πατέρα τον εγγονό της Αλέξανδρο Andrews και τους συντελεστές των «Μορφών Έκφρασης»

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη με την κα Ελένη Δούκα Πατέρα τον εγγονό της Αλέξανδρο Andrews και τους συντελεστές των «Μορφών Έκφρασης»

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη με τον εγγονό της Αλέξανδρο Andrews

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη με τον εγγονό της Αλέξανδρο Andrews

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΥ  

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΥ

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.