Backstage24.gr
Γεύσεις

Ζαμπονοκασερόπιτα

Μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική συνταγή για ζαμπονοκασερόπιτα που θα συναρπάσει όλη την οικογένεια!

Υλικά

2 χωριάτικα φύλλα
350 γραμ. κασέρι
350 γραμ. ζαμπόν
1/2 γιαούρτι (100 γραμ.)
1 αυγό
1 κ.γλ κορν φλάουρ
μπόλικο πιπέρι
πράσινη σαλάτα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς C στον αέρα για να ψήσουμε την εύκολη και γρήγορη ζαμπονοκασερόπιτα.

Σε ένα μπολ, βάζουμε το γιαούρτι, το αυγό και το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε λίγο πιπέρι και τα χτυπάμε με σύρμα να γίνουν κρέμα.

Στρώνουμε πολύ τσαλακωμένο το χωριάτικο φύλλο και το λαδώνουμε. Αλείφουμε με το μισό γιαούρτι. Κάνουμε στρώσεις ζαμπόν και κασέρι.

Αλείφουμε την επιφάνεια με το υπόλοιπο γιαούρτι. Σκεπάζουμε την κασερόπιτα με το άλλο φύλλο τσαλακώνοντάς το πολύ και λαδώνοντάς το. Ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για περίπου 45 λεπτά.

Αφήνουμε την πίτα να σταθεί για 10 λεπτά και σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.

Πηγή:argiro.gr

Related posts

Penne con tono

supervisor

Ζεστή κρέμα σοκολάτας με καφέ

paraskevi.eustathiou

Η διατροφή του Κωνσταντίνου Καζάκου από την Taste and Diet

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου